think
14 آذر 1401 - 14:33

به‌روزرسانی آمار وضعیت دامداری و مرغداری‌های استان تهران

معاون بهبود تولیدات دامی استان تهران از به‌روزرسانی آمار و اطلاعات وضعیت واحدهای پرورش خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون ۲۹ هزار و ۷۹۳ تن گوشت قرمز و ۱۶ هزار و ۶۸۶ تن گوشت مرغ توسط دامداران و مرغداران استان تولید شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، جلسه هم‌اندیشی و تبادل نظر مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی دام و طیور استان صبح امروز به ریاست احمد مینایی معاون بهبود تولیدات دامی و با حضور حسن منتخبی مدیر امور دام، نسرین مهرداد مدیر امور طیور سازمان، همکاران این معاونت و مسئولان امور دام مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌های تابعه برگزار شد.

احمد مینایی در این جلسه با یاد و خاطره همکاران درگذشته این معاونت در سال‌های اخیر اظهار داشت: این جلسات به دلیل شیوع کرونا و رعایت مسائل بهداشتی، به طور غیرحضوری برگزار می‌شد و اکنون پس از دو سال برای هم‌اندیشی و هماهنگی‌های بهتر این جلسه به‌صورت حضوری تشکیل شد.

وی با اعلام آمار تولیدات دامی و طیور و زنبورعسل در سطح استان افزود: از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه 974 هزار تن شیرخام، 29 هزار و 793 تن گوشت قرمز، 16 هزار و 686 تن گوشت مرغ و 50 هزار و 887 تن تخم‌مرغ توسط دامداران و مرغداران استان تولید شده است.

وی افزود: همچنین طبق آخرین سرشماری زنبورستان‌های استان در سال جاری از 1146 زنبورستان و 142 هزار کلونی زنبورعسل استان بیش از یک هزار تن عسل و 736 کیلوگرم ژل رویال برداشت شده است و همچنین نوغانداران استان تهران نیز در سال جاری 174 کیلوگرم پیله تر تولید کرده‌اند.

معاون بهبود تولیدات دامی استان تهران از معرفی 22 هزار رأس گوساله نر پرواری و بیش از 70 هزار رأس بره نر پرواری به‌عنوان دام مازاد به شرکت پشتیبانی امور دام استان خبر داد و ابراز داشت: برای دریافت تسهیلات دامدار کارت 1177 نفر به بانک کشاورزی معرفی شدند که از این میزان 655 نفر موفق به دریافت این تسهیلات به مبلغ 89 هزار میلیارد ریال شده‌اند.

مینایی همچنین با اشاره به میزان جوجه ریزی مرغداری‌های گوشتی استان تصریح کرد: در طی هشت‌ماهه نخست سال جاری، 6 میلیون و 235 قطعه جوجه ریزی انجام شده که در مقایسه با ماه‌های مشابه سال قبل 13 درصد رشد داشته است.

وی ادامه داد: رصد و پایش میزان سبوس توزیع شده، نظارت بر کنترل کیفی کارخانجات خوراک دام، سیستمی شدن فرآیند توزیع نهاده‌ها، رصد و پایش سامانه‌های موجود (سماصط، سماک و سیتا) از الزامات نظارت بر واحدها است.

 معاون بهبود تولیدات دامی استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: بازدید از واحدهای دارای جوجه ریزی دارای نژاد آرین و تکمیل مدارک و مستندات، به‌روزرسانی آمار و اطلاعات وضعیت واحدهای پرورش و اعلام آخرین وضعیت به مرکز استان، ارسال گزارش واحدهای فعال شده و گزارش هیبریدهای گوشتی از الویت‌های این بخش است.

انتهای پیام/.

منبع: تسنیم
شناسه خبر: 898244